Bedrijfsfitness Nederland

Bedrijfsfitness Nederland

Bedrijfsfitness Nederland (BFNL) is een onafhankelijke aanbieder van bedrijfsfitness die met het Nationaal Bedrijfsfitness Plan een unieke en complete bedrijfsfitnessregeling voor bedrijven en instellingen heeft ontwikkeld. Hierbij staan optimale keuzevrijheid en maximaal fiscaal voordeel centraal.

Met ruim 1.000 aangesloten fitnesslocaties faciliteert BFNL het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland. BFNL wil fitness met belastingvoordeel als gezonde arbeidsvoorwaarde mogelijk maken voor heel werkend Nederland. BFNL biedt haar klanten de zekerheid van een kostenneutrale bedrijfsfitnessregeling met zorg en aandacht voor de klant en haar werknemers. Hierbij neemt BFNL de complete uitvoering kosteloos en zorgeloos uit handen.

Bedrijfsfitness Nederland is een dochteronderneming van Nationale Fiets Projecten (NFP). Als marktleider heeft NFP al meer dan 15 jaar aan expertise opgebouwd in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden en verzorgt het thans voor ruim 5.000 werkgevers het fietsplan. Een bewezen concept dat met het Nationaal Bedrijfsfitness Plan ook wordt toegepast in de fitnessbranche.

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is dé gezonde arbeidsvoorwaarde voor uw organisatie. Een unieke en complete regeling waarmee uw werknemers gemiddeld 50% goedkoper fitnessen. Met ruim 1.200 deelnemende fitnesscentra beschikt Bedrijfsfitness Nederland over het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland.Is uw organisatie over op de nieuwe werkkostenregeling? Dan hebben uw werknemers vrije keuze uit het complete netwerk van Bedrijfsfitness Nederland.

Kijk voor meer informatie op www.bedrijfsfitnessnederland.nl