Faciliteiten

Over onze faciliteiten

DE SLEUTEL TOT SUCCES..
Binnen ons centrum werken wij met de zogehete TechnoGymSleutel (TG-Sleutel).

Met deze sleutel open je de toegangspoortjes, je kunt hem als chipknip gebruiken bij onze bar en jouw waardevolle spullen veilig opbergen in een locker. De sleutel onthoudt welke oefeningen jij moet doen, hoeveel gewicht je moet selecteren en hoe vaak je een oefening moet doen.

Kortom, deze sleutel is onmisbaar en daarom ook een verplichte aanschaf bij inschrijving.

Bij ons kun je altijd terecht!
Zodra je ons centrum betreed staat er een medewerker klaar om alle vragen te beantwoorden. Onze bar / receptie is het begin en eindpunt van de training.

De receptiemedewerkers kunnen helpen met alle vragen over abonnementen, groepslessen, enz. enz. Maar ook kun je hier voor of na de training heerlijk genieten van een diverse drankjes zoals een verse jus ‘d orange of één van onze heerlijke smoothies. Ook verkopen wij diverse sportrepen of een tosti.

Om de sporttas te verlichten kun je jouw TG sleutel ook gebruiken als chipknip. Je stort een bedrag op de sleutel en indien je een drankje besteld kunnen wij die van jouw sleutel afschrijven, een portemonnee kun je dus thuis laten.

Safety First
Ieder lid binnen ons centrum heeft een unieke code die op de sleutel geregistreerd staat. Ons moderne locker systeem kiest daarmee een locker voor je uit die vanaf dat moment alleen met jouw sleutel geopend kan worden.

Bij het verlaten van het pand meld jij jouw locker pas weer vrij voor de volgende gebruiker.

Zo kun je waardevolle spullen altijd veilig opbergen.

Na Inspanning…. komt Ontspanning
Zowel onze dames- als herenkleedkamer beschikt over een Finse sauna. Dit houdt in dat het een “droge” sauna is van zo’n 80 °C. Om jouw moment van rust compleet te maken kun je na de sauna bijkomen met ons koude dompelbad, koude douche en relaxruimte.

Hygiene staat bij ons ook hoog in het vaandel, daarom zorgen wij ervoor dat deze sauna’s elke dag gereinigd worden. Wij hopen dan ook dat jij de hygiene regels van onze sauna accepteert en opvolgt.

Altijd een zomers tintje!
Onze zonnebanken zijn modern uitgerust. Met apart te regelen gezicht- en lichaams koeling, 3 standen gezichtsbruining, zorgt dit voor 10, 20, of 30 minuten optimaal genieten.
Om het moment compleet te maken kun je met de ingebouwde speakers jouw eigen mp3 aansluiten op de zonnebank.

Het gebruik van de zonnebanken is niet bij het fitnessabonnement inbegrepen, daarom kun je ook als je geen lid bent van ons fitnesscentrum gebruik maken van deze luxe.

Kom je voor het eerst zonnen?
Let dan op dat je minimaal 18 jaar dient te zijn.
Onze receptiemedewerkers kunnen advies geven over de voorzorgsmaatregelen en hygieneregels.

Altijd en Overal ONLINE

Dankzij onze SO WIFI netwerk kan iedereen in ons centrum gebruik maken van gratis WIFI. Zo kunt je ook tijdens het trainen up to date blijven van het laatste nieuws en weet je wat  facebook vrienden aan het doen zijn. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina voor de laatste acties óf log in op onze speciale ledenpagina voor nog meer belangrijk nieuws!