Junior training

Jong geleerd is oud gedaan.

Ook de kleine sportievelingen zijn welkom bij Fitness Paradise.
Voor kinderen tussen de 12 en 15 jaar zijn er twee mogelijkheden om te sporten.

Ouder-Kind Combinatie:
Met onze Ouder-Kind Combinatie kunnen kinderen met hun ouders meekomen om te sporten. Dat betekend dat de kinderen alleen kunnen trainen als één van de ouders ook binnen is. Zowel de ouder als het kind krijgen een persoonlijk schema wat samengesteld wordt door één van onze trainers. Deze worden aangepast op de behoeftes van ouder en kind.

Allebei krijgen jullie dus een eigen schema met verschillende oefeningen indien dit gewenst is. Naast het fitnessen is het ook mogelijk deel te nemen aan een groepsles. Voorwaarde is wel dat het kind alleen kan trainen als de ouder ook aan het sporten is.

Voor de ouders hanteren wij onze standaard abonnementsvormen. De kinderen kunnen voor een speciaal tarief een strippenkaart aanschaffen. Om gebruik te maken van deze combinatie is het aanschaffen van een TG-sleutel voor beide verplicht.

Prijzen vind je op de pagina bij onze abonnementen.

Junior Cardio uur:
Mocht jouw zoon of dochter alleen willen trainen, dan kan dit elke donderdagmiddag van 17:00 tot 18:00 uur.

In dit uur staat onze trainer klaar om de kinderen te begeleiden. De oefeningen kunnen variëren van verschillende cardio en kracht oefeningen tot een groepsles in één van onze zalen.

Om deel te nemen aan deze les kan jouw zoon of dochter een losse les betalen of een strippenkaart met 10 strippen aanschaffen.

Het aanschaffen van een TG-sleutel is hierbij dus NIET nodig.

Prijzen vind je op de pagina bij ons abonnementen.