Faciliteiten

Over onze faciliteiten

DE SLEUTEL TOT GEGARANDEERD SUCCES..
Binnen ons centrum werken wij met een tag én Virtuagym.

De tag:
Met deze tag open je de toegangspoortjes waarmee je binnenstapt in de sport en gezondheid wereld genaamd Fitness Parardise. Verder kan de tag gebruiken als chipknip bij onze bar.

Virtuagym:
Deze App op je telefoon helpt jou met het behalen van jou doelen en het helpt onze trainers met jouw optimaal te begeleiden om jouw doelstellingen te behalen. Het grote voordeel is dat je 24/7 de beschikking hebt over jouw work-out en het geeft onze trainers inzicht hoe hard jij werkt en waar we jouw bij kunnen ondersteunen.

Kortom, deze App is dus onmisbaar voor het behalen van jou doelstelling. En je krijgt deze App dus standaard bij jouw inschrijving.

Bij ons kun je altijd terecht!
Zodra je ons centrum betreed staat er een medewerker klaar om alle vragen te beantwoorden. Onze receptie is het begin én eindpunt van jouw training.

De receptiemedewerkers kunnen je helpen met al jouw vragen over onze abonnementen, groepslessen, het weer, trainingsmogelijkheden en verzin het maar… Maar ook kun je hier voor of na de training heerlijk genieten van een Gratis koffie, thee of Chocomelk.

Om de sporttas te verlichten kun je jouw Tag ook gebruiken als chipknip. Je stort een bedrag op jouw eigen Tag en bij een bestelling van bijvoorbeeld een drankje kunnen wij die van jouw Tag afschrijven. Je portemonnee kun je dus voortaan thuis laten, veiligheid voor alles.

Safety First
In de alle kleedruimtes staan er moderne lockers met een pincode systeem. Je kiest je eigen pincode waarmee je enkel jouw locker geopend kan worden.

Bij het verlaten van het pand meld jij jouw locker pas weer vrij voor de volgende gebruiker.

Zo kun je waardevolle spullen altijd veilig opbergen, veiligheid voor alles.

Na Inspanning…. komt Ontspanning
Zowel onze dames- als herenkleedkamer beschikt over een Finse sauna. Dit houdt in dat het een “droge” sauna is van zo’n 80 °C. Om jouw moment van rust compleet te maken kun je na de sauna bijkomen met ons koude dompelbad, koude douche en relaxruimte.

Hygiëne staat bij ons ook hoog in het vaandel, daarom zorgen wij ervoor dat deze sauna’s elke dag gereinigd worden. Wij hopen dan ook dat jij de hygiëne regels van onze sauna accepteert en opvolgt.

Altijd een zomers tintje!
Onze zonnebanken zijn modern uitgerust. Met apart te regelen gezicht- en lichaams koeling, 3 standen gezichtsbruining, zorgt dit voor 20 minuten optimaal genieten.
Om het moment compleet te maken kun je met de ingebouwde speakers jouw eigen mp3 aansluiten op de zonnebank.

Het gebruik van de zonnebanken is niet bij het fitness abonnement inbegrepen, daarom kun je ook als je geen lid bent van ons fitnesscentrum gebruik maken van deze luxe.

Kom je voor het eerst zonnen?
Let dan op dat je minimaal 18 jaar dient te zijn.
Onze receptiemedewerkers kunnen advies geven over de voorzorgsmaatregelen en hygiëneregels.

Altijd en Overal ONLINE

Dankzij ons eigen WIFI netwerk kan iedereen in ons centrum gebruik maken van gratis WIFI. Zo kun je ook tijdens jouw training up to date blijven van het laatste nieuws en weet je wat facebook/Instagram/SnapChat vrienden aan het doen zijn. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina voor de laatste acties óf log in op onze speciale Virtuagym app voor nog meer belangrijk ledennieuws!