Fitness training

Stabiliteitstraining, Revalidatietraining, Krachttraining, Bodybuilding

Vanaf 15 jaar kun je al bij ons trainen. Onder begeleiding van een fitness instructeur krijg jij, na een persoonlijk intakegesprek, een schema dat compleet op jouw wensen is afgestemd. Hiervoor maak je vooraf een afspraak zodat de trainer genoeg tijd voor jou heeft.

Tijdens deze eerste training loopt de trainer van het begin tot het einde met jou mee om een veilige techniek aan te leren. Onze trainers beschikken allemaal over een rijks erkend fitnessdiploma en hebben allemaal hun eigen specialisaties. Of het dus gaat om revalidatie training of bodybuilding jij kunt altijd bij ons terecht.

Na de eerste training onder persoonlijke begeleiding voert de trainer jouw gegevens en die van de gedane oefeningen in in de computer en maakt meteen een afspraak voor een tweede training.

De tweede training begint met een uitleg over de TG-sleutel. Deze sleutel is jouw geheugensteun voor de oefeningen die de trainer heeft geadviseerd. Na de uitleg en het opstarten van deze TG-sleutel zal de trainer kijken hoeveel begeleiding jij nog nodig hebt.

Indien de trainer denkt dat het verstandig is, of omdat jij het zelf prettiger vind, kan er nog een derde, vierde of zelfs vijfde afspraak gemaakt worden.

De begeleiding zit ALTIJD bij het abonnement inbegrepen.