Fysiotherapie

Het is meer dan Fitness…

De fysiotherapeut behandelt klachten aan het bewegingsapparaat zoals pijn, stijfheid, verminderde mobiliteit in gewrichten, wervelkolom of spieren.

Fitness Paradise streeft naar een optimale individuele begeleiding van zowel nieuwe als bestaande leden. Om de doelgroep te verbreden en de kwaliteit te vergroten is er gekozen om te starten met een combinatie van reguliere fitness en fysiotherapie, oftewel fysiofitness. Fitness Paradise biedt een prettige omgeving voor sport of revalidatie onder deskundige begeleiding en permanente supervisie van een fysiotherapeut of gecertificeerde medisch trainer.

Wij werken samen met een fysiotherapeut die zich gespecialiseerd heeft in medische trainingsvormen en revalidaties van het houdings- en bewegingsapparaat. Voordelen van fysiotherapie volgen in dit fitnesscentrum is de hoeveelheid aan professionele oefenmaterialen. Wanneer je onder begeleiding van een fysiotherapeut wilt trainen of behandeld wilt worden, dan behoort dit tot de mogelijkheden.

Je kunt een afspraak maken door contact op te nemen met ons centrum of bezoek de website van de fysiotherapeut ( www.fysiotherapiekleijkamp.nl ). We zien je graag in ons fitnesscentrum.