Groepsfitness

Groepsfitness

Wil je niet alleen sporten, maak dan gebruik van ons grote aanbod van diverse groepslessen voor jong en oud, beginners en gevorderden.

Wil jij één van onze lessen eens uitproberen? Dan kun je geheel gratis een keer mee doen. Je hoeft je alleen maar te melden bij de balie. Wij helpen je dan graag verder.

Bij Fitness Paradise vindt je de leukste groepslessen in allerlei varianten. Wij bieden lessen van 90, 60, 45 en 30 minuten. Van Les Mills geven wij de Bodypump®. Enkele andere lessen zijn er zoals Fat-attack, Xcore® B.B.B., Yoga, Pilates, Steps, Spinning (Indoor Cycling) en Bootcamp.

Wij beschikken over een toffe Syngry in de fitnesszaal waar small-group trainingen van 30 tot 45 minuten worden gegeven.

Let wel: Het maximaal aantal deelnemers bij deze les is 12.

Hieronder een korte uitleg van ons aanbod aan groepslessen.

Bodypump®: Deze les doe je gewichtstraining in groepsverband op muziek. In dit uur komen alle belangrijke spiergroepen aan bod.

Steps:
Dit is een eenvoudige en atletische workout met een hoog fun-gehalte. Op meeslepende muziek stap je op en af een verstelbare step.
Enkele effecten van deze les: strakkere billen, strakkere benen en buik!

Steps gevorderd:
Deze les is niet eenvoudig door de variatie in “pasjes” op de step. Dit is een les voor de echt gevorderde “stepper”.

Spinning / Indoor Cycling:
Dit is een eenvoudige maar fanatieke interval training onder begeleiding van een instructeur. Op stevige en meeslepende muziek werk je hard aan je conditie en je totale uithoudingsvermogen.
Enkele effecten van deze les: Je bent klaar voor het nieuwe wielerseizoen !

Xcore®:
Een groepsles van 45 minuten waarbij je gebruik maakt van de XCO trainer, een aluminium buis gevuld met grit. Tijdens deze les doe je talloze dynamische oefeningen met de XCO trainer. Je traint optimaal je core spieren ( rug, buik en heupspieren )

Fat-attack:
In deze les gebruiken we de step en verschillende attributen om spierversterkende oefeningen te doen. We wisselen steps met oefeningen af. Een leuke energieke les met leuke muziek.

High Intensity Interval Training. :
High Intensity Interval Training. Een explosieve, afwisselende cirquit training van 30 minuten.

B.B.B.:
De ouderwetse buik, benen en billen training. Leuke oefeningen met verschillende vormen van weerstand op muziek.

Yoga :
bewustwording en ontspanning. Wij geven diversen vormen van Yoga.

Bootcamp:
Een heerlijke intensieve buitentraining. Trotseer de elementen die je binnen niet tegen komt. Wind, Regen, Zon, Gras, Modder, Buitenlucht en Fun!