Junior training

Jong geleerd is oud gedaan.

Ook de kleine sportievelingen zijn welkom bij Fitness Paradise.
Voor kinderen tussen de 12 en 15 jaar zijn er twee mogelijkheden om te sporten.

Ouder-Kind Combinatie:
Met onze Ouder-Kind Combinatie kunnen kinderen met hun ouders meekomen om te sporten. Dat betekend dat de kinderen alleen kunnen trainen als één van de ouders ook binnen is. Zowel de ouder als het kind krijgen een persoonlijk schema wat samengesteld wordt door één van onze trainers. Deze worden aangepast op de behoeftes van ouder en kind.

Allebei krijgen jullie dus een eigen schema met verschillende oefeningen indien dit gewenst is. Naast het fitnessen is het ook mogelijk deel te nemen aan een groepsles. Voorwaarde is wel dat het kind alleen kan trainen als de ouder ook aan het sporten is.

Voor de ouders hanteren wij onze standaard abonnementsvormen. De kinderen kunnen voor een speciaal tarief een strippenkaart aanschaffen. Om gebruik te maken van deze combinatie is het aanschaffen van een TG-sleutel voor beide verplicht.

Prijzen vind je op de pagina bij onze abonnementen.

Junior Cardio uur:
Mocht jouw zoon of dochter alleen willen trainen, dan kan dit elke dinsdag en donderdagmiddag van 16:30 tot 17:30 uur.

In dit uur staat onze trainer klaar om uw kinderen te begeleiden. De oefeningen zijn speciaal op lenigheid, coördinatie en uithoudingsvermogen. De trainingen variëren van cardio en krachttrainingen tot een groepsles in één van onze zalen.
Ook is het mogelijk om op donderdagmiddag deel te nemen aan de groepslessen Kickboksen en Boksen speciaal voor de jeugd. Onder begeleiding van Davey leren ze de basis vaardigheden van deze prachtige vechtsport en zal hun zelfvertrouwen laten groeien.

Om deel te nemen aan deze les kan jouw zoon of dochter een losse les betalen of een strippenkaart met 10 strippen aanschaffen.

Prijzen vind je op de pagina bij ons abonnementen.