Small-Group training (H.I.I.T.)

TAKES FITNESS TO THE NEXT LEVEL

Waar andere lessen in grote groepen plaats vinden, onderscheid deze les zich doormiddel van Team Training. Kleine groepen (8 tot 12 deelnemers) bijten zich een half uur door het stof als één groot TEAM! In onze Small-Group trainingen wordt niet gewerkt met een aantal herhalingen maar in tijdsvakken, zo kan een ieder zijn eigen intensiteit bepalen.

Hoe fit moet ik zijn?

Iedereen kan deelnemen aan deze lessen. Lukt het je niet om de oefening volledig te volbrengen dan heb jij maar één doel… De volgende les 1 herhaling meer maken! Daarbij zal door de aanmoediging en coaching van onze goed getrainde instructeurs iedereen zijn piek bereiken. Elke les weer.

Ben jij bereid om je mee te laten slepen in deze meedogenloze workouts?

Wat zijn de voordelen?

Small-Group Training is niet zomaar een beetje trainen. Nee, het is dé perfecte aanvulling op je normale trainingsschema. 1 of 2 keer in de week een les volgen, bovenop je normale fitnesstraining doet al een heleboel in je lichaam.

Je wordt supersnel fit(ter)!

Je Metabolisme werkt harder, waardoor je na je training nog uren vet verbrand.

Je stimuleert de aanmaak van groeihormoon, waardoor je vetafbraak en spieropbouw versneld.

Werken in groepsverband werkt aanstekelijk en laat je harder werken.

Word ik hier gespierd van?

Ja en Nee. Van alleen Small-Group trainingen wordt je niet groter of breder. Maar doe je deze lessen in combinatie met krachttraining, dan zal het de spieropbouw versnellen. Doe je het in combinatie met cardiotraining dan zal het juist de vetverbranding doen versnellen en de conditie doen verbeteren.

 

SYNRGY360 POWER

Deze les vindt plaats op ons allernieuwste toestel in de Fitnesszaal. Verschillende krachtoefeningen in combinatie met explosieve oefeningen zorgen voor de ultieme uitdaging en maken je fitter als ooit ervoor.

SYNRGY360 STRENGTH

Iets minder gericht op de conditie maar net zo zwaar voor de spieren. Deze SYNRGY360 les vindt plaats op ons nieuwste toestel in de Fitnesszaal en richt zich op spiervermoeidheid.

SYNRGY360 CORE

Het lijkt er zo rustig aan toe te gaan. Een statische plank, wat Mountain Climbers of een Single Legged Sception, in deze les is 100% controle over de beweging het geheim dat de spieren doe BRANDEN. Op ons nieuwste toestel in de Fitnesszaal, de SYNRGY360, zullen alle spieren rond de buik en onderrug hun uitdaging vinden.

 

Wilt u meer uitleg over de verschillende groepslessen die wij bieden? KLIK DAN HIER