Nationaal Gezondheidsplan

Vitaliteit en beweging via het Intenz gezondheidsplan

Iedere dag duizenden medewerkers in beweging brengen middels beweeg- en vitaliteitsprogramma’s op elk niveau. Dat is wat ze doen bij Intenz Gezondheidsplan. Zo helpen ze bedrijven én hun medewerkers gezond te houden. Ook zijn ze er voor verzekeraars en hun verzekerden en helpen ze hen te werken aan een gezonde en actieve leefstijl.

Samen met hun partners High Five Health Promotion en Intenz zijn ze al vele jaren toonaangevend in het ontwikkelen van vitaliteitsprogramma’s voor het bedrijfsleven. Het Nationaal Gezondheidsplan is in 2002 gestart met een leefstijlplatform. In 2007 zijn ze het bedrijfsfitness-netwerk begonnen. Dit netwerk is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk van 580 fitness- & healthclubs, waarmee ze 60 opdrachtgevers bedienen met (bedrijfs)fitness, maar ook met andere beweeg- en vitaliteitsprogramma’s. Hierbij kunt u denken aan workshops zoals Zicht op Voeding en Tiltechnieken. Via hun partner High Five Health Promotion bieden ze incompany fitness en fysiotherapie en via hun partner Intenz bieden ze u het innovatieve leefstijlprogramma ìts my life, waarbij ze mensen helpen (letterlijk) stap voor stap meer te bezegen.

Zo kunnen bedrijven voor een totaalpakket aan vitaliteitsprogramma’s bij ons terecht. Dit totaalplaatje vinden ze essentieel om hun opdrachtgevers volledig te kunnen ondersteunen in het vitaal krijgen én houden van hun medewerkers en hun bedrijf. Daarbij maakt het voor ons en onze dienstverlening niet uit of u als bedrijf nu 50.000 of 50 medewerkers hebt.

Kijk voor meer informatie op http://www.intenzgezondheidsplan.nl