Over ons

Al meer dan 19 jaar een begrip in de Hoeksche Waard..

Op 28 mei 2000 opende Fitness Paradise haar deuren in de Prinses Irenestraat te Oud-Beijerland. Deze locatie beschikt over een perfecte ligging net buiten het centrum en is dus goed bereikbaar ! We hebben de beschikking over een ruime parkeer gelegenheid voor je fiets. We zijn makkelijk bereikbaar voor het openbaar vervoer. En kom je toch met de auto kan je deze ook heel makkelijk kwijt op onze eigen parkeerplaats achter de sportschool.

Al vanaf mei 200 staat ons centrum bekend als een gezellig, schoon en uitgebreid fitness centrum waar de klant centraal staat. Niet voor niets hebben wij veel leden die al vanaf het begin lid zijn bij ons, waar we enorm trots op zijn.

Was vroeger onze aankleding in Western stijl, sinds de grote verbouwing in 2016 ziet het er allemaal veel “strakker”, netter, frisser, ruimer en moderner uit.
Wij hebben qua sport toestellen een grote diversiteit staan van de volgende merken Technogym, LifeFitness en Watson.

Hiermee zorgen we er voor dat er voor iedere doelgroep een passend trainingstraject opgezet kan worden.
Of het nu voor je krachttraining is, voor je cardio is, we hebben het allemaal in huis.

Onze trainers beschikken over de vereiste diploma’s, van fitnesstrainer A van Fitvak, maar ook NASM Personal Trainer en de Functionele Houdings Specialist.
Iedere medewerker heeft een BHV diploma en is getraind om te werken met een AED, welke we ook hebben binnen ons centrum.

Wij vinden het belangrijk dat onze leden een gezonde levensstijl aannemen ongeacht hun leeftijd, lengte, uiterlijk of geslacht. Onze trainingen gaan daarom verder. Door onze ruim ervaren trainers kunnen wij zelfs mensen met chronische ziektes behandelen of mensen verder begeleiden na hun revalidatie traject bij een ziekenhuis of therapeut.

Fitness Paradise wil zijn leden inspireren, motiveren en professioneel begeleiden met behulp van een uitgebalanceerd aanbod aan inspanningsactiviteiten. Daarnaast de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen.
Wij willen de mensen bewust laten kiezen voor een gezond lichaam en een gezonde geest door goede voeding, goed bewegen en voldoende ontspanning.

Wij geloven dat je gezondheid je kostbaarste bezit is !