Over ons

Al meer dan 17 jaar een begrip in de Hoeksche Waard..

Op 28 mei 2000 opende Fitness Paradise haar deuren in de Prinses Irenestraat te Oud-Beijerland. Deze locatie beschikt over een perfecte ligging net buiten het centrum en is daardoor goed bereikbaar zowel met de auto of fiets als met het openbaar vervoer.

Al vanaf die datum staat ons centrum bekend als een gezellig, schoon en uitgebreid fitness centrum waar de klant centraal staat. Niet voor niets hebben wij veel leden die al vanaf het begin lid zijn bij ons.

Stonden wij vroeger bekend om onze Western stijl aankleding, tegenwoordig ziet het er allemaal “strakker”, ruimer en moderner uit.
Wij hebben vanaf september 2016 diversen nieuwe kracht toestellen staan van het merk Watson.
Daarnaast veel toestellen van Technogym, waaronder ook de cardio toestellen.
Nieuw in ons centrum vanaf eind 2016 zijn 4 cardio toestellen van Life Fitness, de Sparc en de Powermill.

Onze trainers beschikken over minimaal  het diploma fitnesstrainer A van Fitvak, maar ook NASM Personal Trainer en de Functionele Houdings Specialist.
Iedere medewerker heeft een BHV diploma en is getraind om te werken met een AED. Deze hebben wij dan ook in ons centrum.

Wij werken samen met Kleijkamp Fysiotherapie, welke ook is gevestigd in ons eigen pand. Een heel kort lijntje dus waardoor jij snel geholpen kunt worden.

Wij vinden het belangrijk dat onze leden een gezonde levensstijl aannemen ongeacht hun leeftijd, lengte, uiterlijk of geslacht. Onze trainingen gaan daarom verder. Door onze ruim ervaren trainers kunnen wij zelfs mensen met chronische ziektes behandelen of mensen verder begeleiden na hun revalidatie traject bij een ziekenhuis of therapeut.

Fitness Paradise wil zijn leden inspireren, motiveren en professioneel begeleiden met behulp van een uitgebalanceerd aanbod aan inspanningsactiviteiten. Daarnaast de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen.
Wij willen de mensen bewust laten kiezen voor een gezond lichaam en een gezonde geest door goede voeding, goed bewegen en voldoende ontspanning.

Wij geloven dat je gezondheid je kostbaarste bezit is !