Ben Vitaal

IK BEN VITAAL

Gezonde en gelukkige medewerkers. Dat willen we allemaal.

BenVitaal helpt organisaties en haar medewerkers om gezonder te leven en in de toekomst (duurzaam) inzetbaar te blijven. Het verbetert de productiviteit en werkplezier.

Sporten met korting? Via onze fiscale bedrijfsfitnessregeling sporten medewerkers met belastingvoordeel. Dat kan oplopen tot maar liefst 49,5%! Medewerkers betalen hun sportabonnement via hun loonstrook. Voor werkgevers is deze regeling budgetneutraal. Bovendien ontzorgt benVitaal werkgevers in de administratieve afhandeling ervan. Ook medewerkers die al sporten, kunnen hun sportabonnement gemakkelijk omzetten naar bedrijfsfitness.

In zowel Nederland als België zijn tal van sport- en beweeglocaties aangesloten op onze dienstverlening. We bieden zowel fitness als andere sporten aan. Denk aan zwemmen, golf, vechtsport, dansen, cabine programma’s, yoga, pilates en nog veel meer. We breiden constant ons aanbod uit. Sporten bij Fitness Paradise en de VES ? Sporten bij een kleinere aanbieder? Zowel grote sportketens als lokale sportcentra doen met ons mee.

Kijk voor meer informatie op https://benvitaal.nl