Groepslessen

GROEPSLESSEN

Wil je niet alleen sporten, maak dan gebruik van ons grote aanbod van diverse groepslessen voor jong en oud, beginners en gevorderden.

Bij Fitness Paradise vindt je de leukste groepslessen in allerlei varianten. Wij bieden lessen van 90, 60 en 45 minuten.

Daarnaast worden er ook onder andere soorten groepslessen aangeboden zoals Boksen (zonder lichamelijk contact)  Fat-attack,  B.B.B., Yoga, Pilates, Steps, Spinning, Outdoor Small-Group lessen, Hardlooptrainingen en Bootcamp.

Wij beschikken over een toffe Syngry in de fitnesszaal waar small-group trainingen van 45 minuten worden gegeven.

CIRCUIT-TRAINING:

Een intensieve manier van fitnesstraining in een kleine groep van maximaal 12 personen. Je traint op je eigen niveau en je maakt het zo zwaar als je zelf wilt. De lessen zijn altijd onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en duren 45 minuten.

Tijdens deze Small-Group Trainingen ligt de focus op uithoudingsvermogen, kracht, balans en coördinatie.

 CLUBJOY POWERPUMP:

Powerpump® is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie..

SPINNING / INDOOR CYCLING:

Dit is een eenvoudige maar fanatieke interval training onder begeleiding van een instructeur. Op stevige en meeslepende muziek werk je hard aan je conditie en je totale uithoudingsvermogen. Onder begeleiding van een gecertificeerde fietstrainer trainen we op hartslag als graadmeter van je conditie, hierin hebben we de samenwerking met Polar.

Enkele effecten van deze les: Je bent klaar voor het nieuwe wielerseizoen!

FITBOKSEN:

FitBoxing is een conditionele workout waarbij op een laagdrempelige manier verschillende elementen uit de vechtsport worden behandeld. Tijdens deze les maken we gebruik van staande bokszakken en bokshandschoenen. Verschillende stoot- en trapcombinaties komen in deze les aan bod (zoals boksen en kickboksen). In deze groepsles werk je individueel of in tweetallen aan je conditie (uithoudingsvermogen), maar ook spierversterkende oefeningen komen aan bod, zoals bijvoorbeeld push-ups en sit-ups. Korte en explosieve bewegingen zullen je hartslag en ademhaling in een snel tempo laten stijgen. Ben jij klaar om te zweten en calorieën te verbranden?

BOKSEN:

Boksen is een sport voor iedereen die graag beweegt en zowel geestelijk als lichamelijk een uitdaging zoekt. Het draagt bij aan verbetering van je algemene conditie. Je leert hoe je jezelf kunt verdedigen en het is goed voor je zelfvertrouwen.

Boksen is immers niet een sport die je zomaar even doet, maar waarbij onderstaande punten een eerste vereiste zijn:
• Uitstekende conditie
• Beheersing
• Techniek
• Goede gezondheid

Training voor sporters die meer willen. Een anderhalf uur high-intensive conditional bokstraining voor lichaam en geest voor elk niveau. Boksen is een spel van techniek, stoten, bewegen, voetenwerk, discipline en conditie. Een bokstraining waarbij je respect toont voor je tegenstander, je eigen zekerheid sterkt, plezier hebt en daardoor beter en energieker in het dagelijkse leven staat. Stoten worden op de handschoenen geplaatst, niet op het hoofd, geen sparren. 

KICKBOKSEN:

Tijdens het kickboksen worden er technieken uit het boksen gebruikt, maar het is veelzijdiger dan dat. Je mag je vuisten, knieën en benen gebruiken. Dus trappen zijn ook toegestaan. Er mag getrapt worden op het lichaam en de bovenbenen. Anders dan in het oorspronkelijke Muay Thai zijn elleboogstoten niet toegestaan. Technieken uit het taekwondo en karate zijn er ook in terug te vinden.

Tijdens onze kickbokslessen leer je alle verschillende stoten en trappen met elkaar te combineren. Er zijn directe, hoekstoten en opstoten. De trappen zijn lowkicks, trappen naar het lichaam en de afhoudtrappen. Het is belangrijk al deze technieken goed te leren beheersen.

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk van beginners tot gevorderden.

FAT-ATTACK:

In deze les gebruiken we de step en verschillende attributen om spierversterkende oefeningen te doen. We wisselen steps met oefeningen af. Een leuke energieke les met leuke muziek.

B.B.B.:

De ouderwetse buik-, benen- en billentraining. Leuke oefeningen met verschillende vormen van weerstand op muziek.

YOGA :

Yoga is een woord afkomstig uit het Sanskriet (Oud-Indiaas), In het Nederlands zouden we het woord kunnen vertalen als ‘verbinden’. Het is een filosofie, leefwijze en oefen-methode die gaat over, zoals je kunt afleiden uit de naam, het verbinden en in evenwicht brengen van alle lagen van ons bestaan die tegengesteld lijken (geest en lichaam, binnen en buiten, spanning en ontspanning, etc.), om uiteindelijk te komen tot een natuurlijke staat van zijn, waarin het leven in zijn heelheid kan worden ervaren.

Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. De oefeningen (Asana’s) geven kracht en energie en zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning. Juist in onze jachtige 21e eeuw is yoga een goede manier om rust en ontspanning toe te laten.

OUTDOOR LOOPTRAININGEN:

Een hardlooptraining welke wordt afgewisseld met intervaltrainingen en krachttrainingen. De training begint en eindigt altijd bij de sportschool.

De afstand is afhankelijk van de intensiteit van de intervaltraining maar duurt 60 minuten. Een leuke intensieve outdoortraining om het hardlopen op te pakken en op een makkelijke manier nog fitter te worden.

BOOTCAMP:

Een heerlijke intensieve buitentraining. Trotseer de elementen die je binnen niet tegen komt. Wind, Regen, Zon, Gras, Modder, Buitenlucht en Fun!

Wil jij één van onze lessen eens uitproberen? Dan kun je geheel gratis een keer mee doen. Je hoeft je alleen maar te melden bij de balie. Wij helpen je dan graag verder.