Partners van Fitness Paradise

Om ons aanbod van een hoog niveau te houden werken we graag samen met specialisten !!

Het personeel schoolt zich zeer regelmatig bij via Sport en People waar wij een mooie samenwerking mee hebben.

Naast ons eigen aanbod werken wij ook samen met andere bedrijven die hun passie graag delen, wie zijn onze partners ?

Crossfit Rhoon  

Voor onze Crosstrainingen werken wij samen met CrossFit Rhoon. Wie is CrossFit Rhoon.

CrossFit Rhoon is ontstaan uit passie voor de sport, Rob en zijn collega’s geven met passie de lessen en doen zelf ook mee aan landelijke en regionale wedstrijden waar ze veel podiumplekken verzamelen.

CrossFit is alle manieren en stijlen van trainen mogelijk. We accepteren de mens achter het individu en proberen iedereen te helpen met het behalen van persoonlijke doelen en een gezonde levensstijl in het algemeen. Daarom is CrossFit Rhoon een community van leuke mensen die gezamenlijk individueel trainen!

Wil je meer informatie wie CrossFit Rhoon is of wil je foto’s zien ? Klik dan op deze link

Knowledge of Power

Mijn naam is Jeffrey de Bruijn-Meijers en ik ben ademwerk en koude therapie coach.

Het verzorgen van ademwerk sessies en koud water therapie is als passie ontstaan nadat ikzelf jaren lang last heb gehad van depressies, angstaanvallen, laag zelfbeeld en allerlei onverklaarbare lichamelijke klachten zoals pijnlijke lichaamsdelen, hartklachten, tintelende ledematen en nog veel meer. Deze klachten zijn vandaag de dag verleden tijd en ik voel me sterk, fit, veilig in mijn eigen lichaam en geniet volop van alles wat het leven te bieden heeft.

Wil jij ook weten wat het voor jou kan brengen?
Neem dan contact op met knowledge of power en ervaar zelf wat de kracht hiervan is!

Warme groet,

Jeffrey de Bruijn-Meijers
Knowledge of Power

 

 

Technogym

 

Opgericht in 1983 is Technogym een wereldleider op het gebied van fitness, wellness, sport en gezondheid. Technogym biedt een compleet Ecosysteem van verbonden, slimme fitness toestellen, digitale diensten en trainingscontent. Dankzij het Mywellness Cloud Platform kunnen mensen overal verbinding maken met hun persoonlijke trainingservaring, zowel op Technogym toestellen als op mobiele apparaten. Met meer dan 2.500 werknemers is Technogym vertegenwoordigd in ruim 100 landen. Meer dan 85.000 wellnesscentra en 400.000 privéwoningen in de wereld zijn voorzien van Technogym toestellen. Technogym is voor de negende keer aangewezen als Official Supplier van de Olympische Spelen in Parijs 2024, na Sydney 2000, Athene 2004, Turijn 2006, Beijing 2008, Londen 2012, Rio 2016, Pyeongchang 2018 en Tokio 2020.

Technogym

 

Exclusive Sport Centrum

 

Exclusieve Sportcentra is een overkoepelende organisatie waarbij de 107 beste sportcentra van Nederland én Vlaanderen zijn aangesloten. Sinds 1983.

SPORTEN BIJ ALLE 107 CLUBS

Als lid van een Exclusief Sportcentrum heb je toegang tot álle vestigingen. Jouw lidmaatschap opent daarmee de deuren van nog eens meer dan 100 clubs!

Handig voor wanneer je net wat verder weg bent van jouw eigen club en wilt sporten.

https://exclusievesportcentra.nl

HYROX 

 

HYROX is een wereldwijde fitnessrace voor iedereen.

Deelnemers van over de hele wereld strijden in exact hetzelfde format. De race begint met een run van 1 km, gevolgd door 1 functionele beweging, die 8 keer wordt herhaald. Dit vindt plaats in grote overdekte locaties waardoor een unieke stadionachtige sfeer ontstaat voor alle deelnemers.

Voor informatie klik op deze link

 

XXL Nutrition is het grootste bedrijf in sportsupplementen in Europa.

Supplementen als eiwitten, proteïne, vitamines en mineralen worden met de hoogste kwaliteit en zorgvuldigheid gemaakt. XXL Nutrition is het populairste supplementen merk in de crossfit en fitness wereld.