Partners van Fitness Paradise

Naast ons eigen aanbod werken wij ook samen met andere bedrijven die hun passie graag delen, wie zijn onze partners ?

Women Self defence 

 

Stelt zich voor:

Wil jij je veiliger gaan voelen bij het uitgaan, op kantoor, bij familiebijeenkomsten en op straat.

Dan is Women Self Defence een goede sport voor jou!

Hier leer je op verschillende manieren voor jezelf op te komen. Zodat je in iedere situatie een manier hebt waarop jij jouw grenzen aan kan geven. En jezelf fysiek kan verdedigen wanneer dit nodig is.

De kracht van deze vorm van zelfverdediging (THB System, teakwon hapki boxing system) komt door de combinatie van verschillende vecht- en verdedigingssporten.

TRAINERS

AMBER, 26 jaar – uit Oud-Beijerland – Women Self Defence instructeur

Toen ik in 2018 met les volgen startte bij Grootmeester Simó van THB System – Kwantraining had ik niet direct verwacht zelf dit soort lessen te gaan geven. Ik sportte 1 uurtje in de week, ik? Sportinstructeur, pffffff. Toch liep ik na de eerste les al met een glimlach naar buiten. Ik had met minimale fysieke inspanning mijn vriend op de grond gegooid, puur op techniek en snelheid. Ha! Ik wilde meer hiervan. Langzaam ging ik vooruit, ik leerde klemtechnieken en beentechnieken.

STEFAN, 30 jaar – van origine uit Numansdorp, woont nu in Oud-Beijerland, sportinstructeur en leefstijlcoach.

In 2018 kreeg ik tijdens mijn burn out het advies van de huisarts om meer te gaan sporten. Al lange tijd zat er in mijn hoofd: ‘ik wil een vechtsport gaan beoefenen’, maar de meest voorkomende stijlen vond ik niet bij mij passen. Dus ging ik op zoek naar een sport waar meerdere stijlen gecombineerd werden, zo kwam ik bij Kwantraining en THB System terecht. Na 2 jaar intensief trainen (vaak 5x per week) besloot ik dat ik instructeur wilde worden.

De Women self defence les is voor alle vrouwen vanaf 15 jaar toegankelijk. Er wordt tijdens de les rekening gehouden met blessures, geef dit vooraf aan bij de trainer.

Kijk voor meer info op de website van Women Self Defence  of op ons lesrooster

 

En zeer binnenkort !!

Knowledge of Power

Mijn naam is Jeffrey de Bruijn-Meijers en ik ben ademwerk en koude therapie coach.

Het verzorgen van ademwerk sessies en koud water therapie is als passie ontstaan nadat ikzelf jaren lang last heb gehad van depressies, angstaanvallen, laag zelfbeeld en allerlei onverklaarbare lichamelijke klachten zoals pijnlijke lichaamsdelen, hartklachten, tintelende ledematen en nog veel meer. Deze klachten zijn vandaag de dag verleden tijd en ik voel me sterk, fit, veilig in mijn eigen lichaam en geniet volop van alles wat het leven te bieden heeft.

Wil jij ook weten wat het voor jou kan brengen?
Neem dan contact op met knowledge of power en ervaar zelf wat de kracht hiervan is!

Warme groet,

Jeffrey de Bruijn-Meijers
Knowledge of Power

 

Exclusive Sport Centrum

 

Exclusieve Sportcentra is een overkoepelende organisatie waarbij de 107 beste sportcentra van Nederland én Vlaanderen zijn aangesloten. Sinds 1983.

SPORTEN BIJ ALLE 107 CLUBS

Als lid van een Exclusief Sportcentrum heb je toegang tot álle vestigingen. Jouw lidmaatschap opent daarmee de deuren van nog eens meer dan 100 clubs!

Handig voor wanneer je net wat verder weg bent van jouw eigen club en wilt sporten.

https://exclusievesportcentra.nl