OVER ONS

 

Al meer dan 23 jaar een begrip in de Hoeksche Waard..

Bij Fitness Paradise geloven we dat je gezondheid je kostbaarste bezit is. Met een persoonlijke aanpak willen we iedereen op het eigen niveau laten sporten. En dat merk je als je ons bezoekt.

We zijn een sportieve familie. De receptie lijkt op meerdere momenten van de dag wel een soos. Na de ochtendtraining hebben de senioren de overhand, die onder het genot van een bakje koffie de wereld en de eigen sportieve prestaties doornemen. ´s Avonds hangen jongeren er gezellig. Alles en iedereen loopt op onze sportschool door elkaar heen in goede harmonie.

Daar streven we ook naar, want we vinden het belangrijk dat onze leden een gezonde levensstijl aannemen ongeacht hun leeftijd, lengte, uiterlijk of geslacht. We zijn ook niet zomaar een sportschool, maar een sportmedisch centrum.

We werken daarom ook samen met een fysiotherapeut die ook nog eens in hetzelfde pand zit. En alle trainers zijn gediplomeerd en volgen cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Daardoor kunnen wij zelfs mensen met chronische ziektes behandelen of mensen verder begeleiden na hun revalidatietraject bij een ziekenhuis of therapeut. Wil je meer weten over ons en wat ons drijft om dit te doen kijk dan ook eens bij ons personeel op deze pagina.

Met fitness, een groot aanbod aan groepslessen, zowel binnen als buiten, en personal training hebben we voor ieder wat wils, er is meer dan voldoende ruimte voor ontspanning na inspanning zoals onze sauna´s en zonnebank.

Bij Fitness Paradise willen wij de mensen bewust laten kiezen voor een gezond lichaam en een gezonde geest door goede voeding, goed bewegen en voldoende ontspanning. Kom eens een kijkje nemen, dan kun je het zelf ervaren.

 

Onze faciliteiten

Bij Fitness Paradise zijn we helemaal up tot date met de laatste snufjes om jou ongestoord te kunnen laten sporten. Maar ouderwets een bakkie doen bij de receptie mag altijd.

We werken veel digitaal, de tag waarmee je door de toegangspoortjes komt om lekker te kunnen trainen geeft ook toegang tot de kluisjes. En je kunt het ook gebruiken als portemonnee door geld te storten op je tag om te betalen als je een energie shake haalt.

De koffie is net als alle andere dranken uit de automaat van het huis, kun je na afloop van de training even op je gemak bijkomen. Kun je ondertussen kijken naar de vorderingen die je hebt gemaakt via de app My Wellness van Technogym, die iedereen gratis bij inschrijving krijgt. Bijkomend voordeel is dat onze trainers dagelijks mee kunnen kijken om je te helpen je doelen te behalen. En maak je geen zorgen, we hebben een eigen en gratis wifinetwerk dus je hebt bij ons altijd toegang tot je netwerk.

Om helemaal te ontspannen na geleverde prestaties hebben we in de kleedkamers een Finse sauna, een “droge” sauna van zo’n 80 °C. Duik daarna in ons koude dompelbad of pak een koude douche. Ook kan je aan je kleurtje werken bij ons via de zonnebank, welke wel los staat van je abonnement.

En handig om te weten, we hebben niet alleen een grote fietsenstalling maar ook een eigen parkeerplaats. Aangezien onze sporters van heinde en verre komen om bij ons te sporten is het wel zo prettig om bij de sportschool altijd een plekje te kunnen vinden.

En wie vragen heeft, loop even naar de receptie en we helpen je graag verder.