Outdoor Trainingen

Buiten sporten

Wil jij graag sporten maar binnen sporten is niet jouw ding ? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres !

Naast alle sporten die we binnen aanbieden, kan je bij ons ook terecht voor buiten sporten, wat dacht je van hardlopen, fietsen, bootcamp ? Lekker buiten sporten en toch de begeleiding en alle faciliteiten van een sportschool benutten. Hoe lekker is dat ?

COMPROMISED RUNNING TRAININGEN:

Ben jij in voorbereiding voor Hyrox Rotterdam of ga jij de Marathon van Rotterdam hardlopen ? En kan jij wel wat belastbaarheid op je benen gebruiken ?
 
Dan is onze Compromised running trainingen echt iets voor jou.
Doormiddel van krachtoefeningen tijdens het hardlopen verhogen we in 6 speciale trainingen de belastbaarheid van je benen.
 
6 weken lang zal je 1x per week op de atletiekbaan van Spirit een training krijgen welke gericht is op het hardlopen onder (spier) vermoeidheid.
Vrijdag 23 februari starten we met de training van 19:30 t/m 20:30 uur
Ben je lid van de Sportschool zijn de kosten voor deze speciale lessen totaal € 75
Ben je geen lid zijn de kosten € 105

Let op !!

Er zijn 15 plekken per les beschikbaar !

BOOTCAMP:

Een heerlijke intensieve buitentraining. Trotseer de elementen die je binnen niet tegen komt. Wind, Regen, Zon, Gras, Modder, Buitenlucht en Fun!

Wil jij één van onze lessen eens uitproberen? Dan kun je geheel gratis een keer mee doen. Je hoeft je alleen maar te melden bij de balie. Wij helpen je dan graag verder.

BUITEN FIETSEN:

Elke eerste zondag van de maand gaan we gezamenlijk naar buiten om met de fiets er op uit te trekken.

In de wintermaanden pakken we de mountainbike en zoeken we een route ergens in het bos of strand of een georganiseerd evenement.

In de zomermaanden pakken we de racefiets en zoeken we een mooie  en uitdagende route ergens in de regio of een georganiseerd evenement.

 

Volg onze activiteitenkalender voor onze speciale en vooral leuke komende evenementen