Outdoor Trainingen

Buiten sporten

Wil jij graag sporten maar binnen sporten is niet jouw ding ? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres !

Naast alle sporten die we binnen aanbieden, kan je bij ons ook terecht voor buiten sporten, wat dacht je van hardlopen, fietsen, bootcamp ? Lekker buiten sporten en toch de begeleiding en alle faciliteiten van een sportschool benutten. Hoe lekker is dat ?

HARDLOOPTRAININGEN:

Een hardlooptraining welke wordt afgewisseld met intervaltrainingen en krachttrainingen. De training begint en eindigt altijd bij de sportschool.

De afstand is afhankelijk van de intensiteit van de intervaltraining maar duurt maximaal 60 minuten. Een leuke intensieve outdoortraining om het hardlopen op te pakken en op een makkelijke manier nog fitter te worden.

BOOTCAMP:

Een heerlijke intensieve buitentraining. Trotseer de elementen die je binnen niet tegen komt. Wind, Regen, Zon, Gras, Modder, Buitenlucht en Fun!

Wil jij één van onze lessen eens uitproberen? Dan kun je geheel gratis een keer mee doen. Je hoeft je alleen maar te melden bij de balie. Wij helpen je dan graag verder.

BUITEN FIETSEN:

Elke eerste zondag van de maand gaan we gezamenlijk naar buiten om met de fiets er op uit te trekken.

In de wintermaanden pakken we de mountainbike en zoeken we een route ergens in het bos of strand of een georganiseerd evenement.

In de zomermaanden pakken we de racefiets en zoeken we een mooie  en uitdagende route ergens in de regio of een georganiseerd evenement.

 

Volg onze activiteitenkalender voor onze speciale en vooral leuke komende evenementen