Fitness

Fitness is een verzamelterm voor activiteiten die er voor zorgen dat je in een algehele betere conditie komt. Hieronder valt onder meer de groei van spiermassa, verbetering uithoudingsvermogen, lenigheid, snelheid en coordinatie.

Vanaf 15 jaar kun je al bij ons trainen. Onder begeleiding van een fitness instructeur krijg je, na een persoonlijk intakegesprek, een schema dat compleet op jouw wensen is afgestemd. Hiervoor maak je vooraf een afspraak zodat de trainer genoeg tijd voor je heeft.

Tijdens deze eerste training loopt de trainer van het begin tot het einde met je mee om een veilige techniek aan te leren. Onze trainers beschikken allemaal over een rijks erkend fitnessdiploma en hebben allemaal hun eigen specialisaties. Of het nu gaat om revalidatie training, verbetering van conditie, afvallen of groei van spiermassa, je kunt altijd bij ons terecht.

Na je eerste training onder persoonlijke begeleiding voert de trainer jouw gegevens en die van de uitgevoerde oefeningen in en maakt een afspraak voor een tweede training met jou.

De tweede training begint met een uitleg over de TG-sleutel. Deze sleutel is je geheugensteun voor de oefeningen die de trainer je geadviseerd heeft. Na de uitleg en het opstarten van deze TG-sleutel zal de trainer kijken hoeveel begeleiding je nog nodig hebt.

Indien de trainer denkt dat het verstandig is, of omdat je het zelf prettiger vind, kan er nog een derde, vierde of zelfs vijfde afspraak gemaakt worden.

De begeleiding zit ALTIJD bij je abonnement inbegerepen.