Technogym Biostrength Circuit

Technogym Biostrength

Het circuit dat bij u past

 

Maak kennis met de fitness van de toekomst: Biocircuit.

Met slechts twee keer per week een half uurtje trainen, kun je superfit worden. Biocircuit is geschikt voor iedere soort sporter en biedt een training op maat om snel je fitnessdoelen te bereiken.

Wat is Biocircuit ? 

Biocircuit is een geavanceerd circuitsysteem dat is ontwikkeld om een gepersonaliseerde en begeleide workout-ervaring te bieden in een korte tijd. Het bestaat uit een circuit van diverse kracht fitnessapparaten die automatisch worden aangepast aan jouw persoonlijke instellingen en doelen. Door in te loggen op Biocircuit start je de training en het systeem begeleid je vervolgens door het circuit. Het combineert verschillende fitnessapparaten met geïntegreerde digitale technologie om een verbonden en efficiënte trainingssessie te creëren. 

Belangrijke kenmerken van Biocircuit zijn: 

  • Personalisatie: Gebruikers krijgen een persoonlijk trainingsprogramma op basis van hun individuele behoeften en doelen. Het systeem kan de weerstand en het aantal herhalingen aanpassen aan de gebruiker.
  • Efficiëntie: Biocircuit is ontworpen om de trainingsduur te optimaliseren door snel van het ene apparaat naar het andere over te gaan. Dit verkleint de wachttijden tussen oefeningen en maximaliseert de effectiviteit van de training.
  • Geleide training: Het systeem biedt stapsgewijze instructies en begeleiding tijdens de training. Gebruikers kunnen eenvoudig de voorgeschreven oefeningen volgen met behulp van het geïntegreerde display op elk apparaat.
  • Prestatiemeting: Biocircuit houdt de trainingsresultaten en voortgang van gebruikers bij, zodat ze hun prestaties kunnen volgen en evalueren. Zo kunnen ze hun voortgang bijhouden en hun trainingen effectief aanpassen voor betere resultaten. Met Biocircuit kunnen gebruikers efficiënt trainen met persoonlijke begeleiding en prestatie-inzichten om hun fitnessdoelen te bereiken. 

Wat maakt Biocircuit uniek? 

Biocircuit heeft verschillende unieke eigenschappen die het de ideale manier maken om snel fit te worden:
✓ Eén login: Je kunt direct aan de slag met je persoonlijke schema.
✓ Geen wachttijden: Je hoeft nooit meer te wachten tot een apparaat beschikbaar is.
✓ Automatische aanpassing: De toestellen herkennen je en passen zich automatisch aan jouw behoeften aan.
✓ Effectieve training: Er zijn slechts 30 minuten nodig voor een complete workout.
✓ Geschikt voor iedereen: Biocircuit is geschikt voor zowel fanatieke sporters als geoefende ouderen, ongeacht het fitnessdoel.

Wat kun je verwachten van Biocircuit ? 

Biocircuit is ontwikkeld om je bewust te maken van je training en om de best mogelijke resultaten te behalen. Verschillende programma’s binnen Biocircuit leggen je oefeningen, belasting, inspanning en rust vast. In samenwerking met een gecertificeerde trainer bepaal je tijdens een speciale intake hoe jouw circuit eruit moet zien. Samen kies je een programma dat past bij jouw wensen en doelstellingen, en worden de apparaten en het weerstandsniveau juist ingesteld. 

 

                                                                                              

Hoe ziet een training op Biocircuit eruit? 

  • Log in op de kiosk. 
  • Het programma leidt je naar het eerste station. 
  • Je houding en instellingen zijn vooraf gedefinieerd en staan klaar op ieder station. 
  • Het circuit eindigt na drie rondes, waarbij de resultaten automatisch worden opgeslagen. In overleg met de trainer kan het aantal rondes uitgebreid worden. 

 

Probeer Biocircuit 

Kies voor het Biocircuit en vergeet het gedoe met het kiezen van gewichten, het instellen van machines en urenlang zweten. Biocircuit is te gebruiken voor alle leden van Fitness Paradise. Als je nog geen lid bent, meld je aan voor een proefweek en kom het ervaren! 

Ben je ook net zo enthousiast als dat wij zijn ?
Schrijf je dan zsm in en boek een proefles met één van onze toptrainers